Revlon seminar – New Hollywood

1. Oct @ Nema komentara

New Holywood je naziv najnovije modne kolekcije koju su nam 6. novembra u kongresnoj sali hotela Zira prikazali najbolji frizeri Revlon Professional-a u Srbiji.
Iconic hair for iconic women” je moto kojim se ukratko objašnjava ova kolekcija za jesen/zimu 2011, a koja akcenat stavlja na mnogo uticaja koji se stapaju u jedan jedinstveni modni tok, za koji su dizajneri Revlona odabrali crvenu boju. Frizure su savremene, ali svoju inspiraciju vuku iz 50-tih godina u Holivudu. Boje kose su bakarna i braon, ali u svim prelazima od hladnih ka toplijim bojama, da bi se omogućio lični ton.
Za beogradsku promociju, dizajneri modne kuće Peacocks su se opredelili za odeću tamnije, crne, boje, dok su frizure pratile linije preporučene iz svetskih centara.
Gost iz Madrida Luis Valverde je željnoj publici, u prvom delu nastupa predstavio upravo New Hollywood modne linije, a u tom radu su mu pomagali mlađe frizerske uzdanice VSD trade-a, Una i Veljko Radivojević.
Drugi deo programa je ponovo bio pod tehničkim vođstvom Luis Valverde-a, ali njemu su ovoga puta društvo na sceni pravili najiskusniji frizeri, i prave “ikone” frizerske scene u Srbiji: Vojislav Radivojević i Aleksandar Demić, kojima je pomogao i gost iz Kotora, Duško Radević Bailo.
Oni su nam prikazali raznovsne modne linije i tehničke detalje rada od geometrijskih ravnih linija, do rada sa prirodno kovrdžavom kosom i velikim volumenom.
Kao i svake godine, na kraju ostaje utisak da je tradicionalni “Revlon seminar” jedan od najboljih proizvoda scenskog rada u Srbiji.

Sve je rečeno. Revolucionarna tehnologija i jedinstveni preparat iz Colomer Group-e (Revlon Professional).
Posetite: www.vsdtrade.com

Dajte odgovor

Step by step DVD-i

© 2019 Hairstyles na srpskom.

site tracking with Asynchronous Google Analytics plugin for Multisite by WordPress Expert at Web Design Jakarta.