Lisap akademija u Požarevcu

1. Oct @ Nema komentara

Uz prisustvo i podršku velikog broja kolega širom Srbije, ali i iz Makedonije i Crne Gore, 23. oktobra je svečano otvorena Etnos Fashion Academy by Jaca
U saradnji sa privatnom školom za negu zdravlja i lepote Profesional, u predivnom prostoru (Požarevac, Vuka Karadžića 4), na preko 150 m2, ova akademija pruža sledeće usluge:

-Trogodišnje školovanje za zanimanje: ženski/muški frizer, pedikir i manikir sa zvaničnim svedočanstvom-diplomom koje omogućava nesmetano otvaranje frizerskog salona.

– Specijalistički ‘’ubrzani’’ kursevi u trajanju od nekoliko meseci uz sticanje certifikata.

– Specijalističko jednogodišnje obrazovanje za profile: kreator ženskih/muških frizura.

– Usavršavanje već iskusnih frizera na ‘’master advanced’’ nivou uz najnovije LISAP Collection farbanja i šišanja.

– Obuka za make-up, vlasuljara, nadogradnju kose keratinom, na tresi, koncem i drugim tehnikama, ‘’rebrasti’’ minival, biljni brazilski keratin tretman trajnog ispravljanja kose bez formaldehida, parabena i amonijaka, rad sa biljnim ‘’pametnim’’ bojama za kosu i blanšem bez amonijaka, biljno ‘’dubinsko’’ pranje kose i tretman za regeneraciju na bazi keratina itd.

Svim polaznicima je obezbeđena pomoć prilikom otvaranja frizerskog salona uz velike popuste za kupovinu opreme. Pomoć prilikom zapošljavanja u salonima VIP LISAP klijenata. Najboljim polaznicima Akademije omogućen je nastavak školovanja i usavršavanja kod nas i u Italiji !!!
Po povoljnim cenama, u prijatnom ambijentu, ovde se pružaju i usluge u frizersko-kozmetičkom salonu, solarijum, pedikir, manikir i ostale usluge !!!
Dugogodišnje iskustvo i 60 godina postojanja LISAP-a su preporuka i garancija uspeha.

Dajte odgovor

Step by step DVD-i

© 2019 Hairstyles na srpskom.

site tracking with Asynchronous Google Analytics plugin for Multisite by WordPress Expert at Web Design Jakarta.