Avgust 2011

22. Jul @ Nema komentara

Početak nove sezone na naše stranice donosi veoma raznovrsnu ponudu stručnih putovanja, ili domaćih seminara! Idealan krug koji smo zacrtali je Beograd-Zagreb-Ljubljana-Milano-London-Beograd!
Što se frizura tiče, ključni motivi u ovom broju su: “Kreativne nijanse” i “Originalni stilovi“. Evo najzanimljivijih detalja:

>
U Modnom vodiču, Llongueras nam poručuje:
“Ovo izdanje nam donosi potpunu raznovrsnost: kratke kose, srednje dužine – u različitim novim bob oblicima; duge guste kose, divlje volumene, punđe koje idu od veoma jednostavnih do najprefinjenijih konstrukcija… I naravno, ne zaboravljamo veliku raznovrsnost koja se nudi za muškarce. Frizure koje se, na sličan način, protežu od onih koje se lako nose do onih najjačih među snažnima.
Danas je osnovno klijentu ponuditi potpunu slobodu, moramo pažljivo slušati šta nam ona ili on govore i da koristimo naše tehničke veštine da bi naglasili najbolje od svih vrednosti koje nam donosi zapadna civilizacija: “Individualni, lični stil”.
Mogli bi reći da smo se razmazili od tolikog izbora koji danas imamo. Ali, u isto vreme, ovo je i sjajan period za nas: više nećemo biti u opasnosti da nam bude dosadno zbog rutinskog svakodnevnog posla!
Neka dugo živi raznovrsnost… naročito tokom letnjih meseci!”
Želim da naručim ovaj broj !!!!
>

Želim da naručim ovaj broj !!!!

Dajte odgovor

Step by step DVD-i

© 2019 Hairstyles na srpskom.

site tracking with Asynchronous Google Analytics plugin for Multisite by WordPress Expert at Web Design Jakarta.