Jun 2011

3. Jun @ Nema komentara

Pomalo začuđujuće, prvi letnji broj nam donosi pregršt fantazi frizura, što nismo očekivali u vrelim danima! Očigledno su “lako-se-nosi” frizure bile preporuka kao priprema letu, a sada pravi profesionalci već počinju da razmišljaju: šta dalje.
Ali, tu je još jedan jasan trend: kose su sve kraće!
U Modnom vodiču, Llongueras nam poručuje:
“Ovog meseca nam sve ukazuje na na dva veoma jasna trenda…
Jedan: Ogromna raznovrsnost različitih vrsta frizura, sa svakom dužinom koju možete zamisliti i prirodno stilizovanom kosom. Nudi nam se jedan ogroman raznolik izbor ravnih ili kovrdžavih frizura…
Vašim klijentima će biti veoma lako da pronađu Baš onu frizuru koju su tražili među varijantama koje su prikazane u ovom izdanju. Zvuči sjajno!
Drugo, i pomalo kao iznenađenje, vidimo da se mnoge od ovih ideja prikazuju u kombinaciji sa veoma upečatljivom odećom – odećom koja ponekad izgleda da je više u prvom planu nego frizura.
Originalna, drugačija odeća, u nekim slučajevima čak i spektakularna, daje odlučnu umetničku draž ukupnom izgledu ovih fotografija…
Ali ono što ja vidim kao optimističko je početak trenda veoma stlizovanih kratkih kosa. Ovaj trend je vezan za pojavu među svim onim mladima koji su već umorni od nošenja dugih kosa.”
Želim da naručim ovaj broj !!!!

>

Ključne reči po kojima se mogu rasporediti frizure iz ovog broja su: “Pramenovi” i “Fantazija”. Evo najzanimljivijih detalja:
>
Želim da naručim ovaj broj !!!!

Dajte odgovor

Step by step DVD-i

© 2019 Hairstyles na srpskom.

site tracking with Asynchronous Google Analytics plugin for Multisite by WordPress Expert at Web Design Jakarta.