NYCE

1. Feb @ Nema komentara

NYCE je rezultat inspiracije grupe renomiranih profesionalnih hair stilista u strastvenoj potrazi za lepom i zdravom kosom.

TOP PREMIUM PROFESSIONAL LINE
Iskustvo i poznavanje potreba i želja današnjeg modernog salona, dozvolilo im je da kreiraju tim koji dobija specifične rezultate i vanredna rešenja. Njihova posećenost je na ovaj način predstavljena svetskoj kozmetologiji.
NYCE predlaže novu viziju trgovine zasnovanu na vrednostima kao što su kvalitet, učešće, poštenje i lojalnost, da inspiriše pouzdanošću i širi novi duh na celu kozmetičku industriju.
NYCE je brend, filozofija, stav apsolutnog kvaliteta vrednosno podeljen između NYCE zaposlenih, laboratorija i kompanija u kooperaciji.
NYCE je kompanija kreirana za distributere i salone koji žele da odu za korak dalje od konkurencije, za stepen više u kvalitetu, imidžu, komunikaciji i filozofiji usluge.
NYCE je kompanija u čijoj filozofiji se prepliću klasične slike prefinjenosti uz modernu komunikaciju, omogućavajući prenošenje dodatne vrednosti, za sve predloge i privlačenje zrelije baze klijenata koji zahtevaju uslove za dobar izbor i imaju nesvakidašnju procenu.
NYCE – eko prijateljski proizvodi zahaljujući postojanju biljnog kompleksa i vitaminskih suplemenata.
BUDITE DRUGAČIJI, ORIGINALNI, ATRAKTIVNI…

Generalni uvoznik i distributer za Srbiju:
Baterflaj d.o.o.
Šumadijska 46, Užice
tel.: 031/ 517 098, 515 895;
office@baterflaj.com; www.baterflaj.com; www.baterflaj.rs

Dajte odgovor

Step by step DVD-i

© 2019 Hairstyles na srpskom.

site tracking with Asynchronous Google Analytics plugin for Multisite by WordPress Expert at Web Design Jakarta.