Hairstyles revija – 16.10. na Sajmu

20. Oct @ Jedan komentar

Hairstyles je sa ponosom na sajmu kozmetike “Dodir Pariza” predstavio izuzetno talentovan mlad kreativni tim na čelu sa frizerkom: Milicom Shishalicom Maksimović !
Na Beogradskom sajmu, 16. oktobra od 16 sati,
Na četiri modela, od kojih je dva završila uživo na sceni, Milica je sa svojim timom (šminka: Jovana Vukosavljević, stajling: Lily Lohe) prikazala kako Hairstyles tehnički DVD-i, najnoviji DVD 88, daje inspiraciju za nove frizure.

>

Tehnički DVD-i su namenjeni frizerima da na najbolji mogući način imaju uvid u celokupni proces izrade frizure. Ako se radi o komercijalnim frizurama, najviše vremena je posvećeno šišanju, a nijansiranje i/ili feniranje je prikazano onoliko koliko je potrebno da bi se istakli neki posebni detalji ovih tehnika koji su potrebni za određenu frizuru.
Ukoliko je tema DVD svečane frizure (punđe), onda nema šišanja, već se celokupni rad odnosi na stilizovanje kose.
Svi DVD su prevedeni (titlovani) uz još 4 sinhronizovana jezika, tako da se mogu koristiti i kao sredstvo za učenje jezičkih tehničkih termina na engleskom, francuskom, italijanskom i španskom.
Poslednji DVD 88, koji je bio tema naše revije, donosi nam frizure za malo mlađe mušterije. Neke od tih frizura se mogu svrstati u Emo stil, o kome smo dosta pričali u našem časopisu. Emo je ceo modni pokret zastupljen kod mladih ljudi, a kako i sama naša demonstraterka Milica kaže: “Klinci danas samo to traže”.

Jedan komentar → “Hairstyles revija – 16.10. na Sajmu”


 1. Ivana

  7 years ago

  Poštovani,

  Ideja je fantastična!

  Svakako ćemo posetiti reviju na sajmu. I zainteresovani smo za saradnju s obzirom da smo mi prvi fakultet za estetiku i kozmetologiju u celom regionu.
  Puno pozdrava
  Studentska služba Fakulteta


Dajte odgovor

Step by step DVD-i

© 2018 Hairstyles na srpskom.

site tracking with Asynchronous Google Analytics plugin for Multisite by WordPress Expert at Web Design Jakarta.