Slovenski frizerski festival

11. Oct @ Nema komentara

Slovenski frizerski festival se održao 10. oktobra u Ljubljani. Zamišljen je kao niz revija, scenskih nastupa, sa prodajnom izložbom u holu, i odvojenim step-by-step seminarima.
Revije, koje su zapravo bile cele predstave, održavale su se na velikoj sceni, u zamračenoj amfiteatarskoj, prepunoj hali.
Utisak koji se dobija u ovakvim uslovima je da ovo više nije tehnički frizerski događaj, već je ovo zapravo frizerski umetnički performans sa ciljem da delom podstakne kreativnost, a delom da predstavi poslovne filozofije (ili snagu) kozmetičkih kuća ili kreativnih timova.
Ono što je svakako zanimljivo i pozitivno je da publika, i pored fizičke razdvojenosti i udaljenosti od bine, primetno aktivno učestvuje u dešavanjima: navijanjem, bodrenjem, glasnim izražavanjem oduševljenja…

>
Što se tiče modnih iskaza, da li zbog mraka u sali ili nečeg drugog, primetan je iskorak ka geometrijskim linijama, pomalo gotik stilu. Možda je svemu doprineo X Pression tim iz Španije, koji je kao poslaslica ostavljen za kraj. Ovaj tim je dobitnik ovogodišnje nagrade Asocijacije profesionalnih medija (AIPP) za najbolju kolekciju, a ta kolekcija u dobroj meri nosi gotik elemente.
Svakako ćemo posetiti Ljubljani u sledeće godine !!!

Dajte odgovor

Step by step DVD-i

© 2019 Hairstyles na srpskom.

site tracking with Asynchronous Google Analytics plugin for Multisite by WordPress Expert at Web Design Jakarta.