Veliki Lakme seminar

4. Oct @ Nema komentara

Seminar u organizaciji firme Baterflaj iz Užica, koji se održao 20. novembra u Holiday Inn hotelu u Beogradu.
Najviše pohvala dobile su Gloss boje za kosu. Zahvaljujući gel kremastoj bazi lako se nanose i optimiziraju absorpciju pigmenta. Gloss boje sadrže ulje Jojobe koje ima visoko hidratno svojstvo koje obezbedjuje fleksibilniju sjajniju i mekšu kosu jasno definisane intenzivne boje.
Koji su trendovi za predstojeće sezone kad su u pitanju boje i načini šišanja imali smo prilike čuti i videti od Angela Fraccica člana Lakme edukativnog tima. Angelo je svoju edukaciju i karijeru započeo u prestižnom centru kao što je Vidal Sassoon institut u Berlinu i nastavio u međunarodnim vodama Nemačke, Tunisa, Egipta, Turske da bi se konačno usidrio u Španiji.
Po rečima Vlade Vergaša člana Lakme tehničkog tima:

Angelo Fraccica je najbolji frizer u Barceloni.

To je veliki kompliment, jer se radi o jednom od centara svetske mode. Kao u priči gde su dva majstora živela u istoj ulici, pa je jedan “najbolji na svetu”, a drugi je samo skromno “najbolji u ulici”

Pored Vlade Vergaša, tehničku pomoć tokom seminara u Beogradu je obezbeđivala i Ivana Simović. Organizator se zahvaljuje i Borisu Đuriću za profesionalno vođenje programa i Mladenu Miljojkoviću koji je bio zadužen za šminku svih modela.
Fotografije: Bojan Stojanović -100le

Za više informacija pozovite firmu Baterflaj:
Baterflaj d.o.o.
Šumadijska 46, Užice
tel.: 031/ 517 098, 515 895;
www.lakme.rs; www.baterflaj.com
Budite deo tima uspešnih!!!

Dajte odgovor

Step by step DVD-i

© 2019 Hairstyles na srpskom.

site tracking with Asynchronous Google Analytics plugin for Multisite by WordPress Expert at Web Design Jakarta.