Trevor Sorbie u Riminiju

31. May @ Nema komentara

Da li je ovo najbolji evropski frizerski tim u ovom trenutku? Mnogi misle da jeste. Idealna prilika da se vidi možda i najatraktivnija frizerska predstava.
Od 13. do 16. novembra 2010. u mondenskom letovalištu, mestu Riccione kraj Riminija održaće se tradicionalni “International Lisap Days” uz prisustvo svih distributera i tehničkih timova iz sveta, ali ekskluzivno ovoga puta, najveće svetske zvezde u frizerskoj branši Trevor Sorbie & Angelo Seminara sa timom prezentuju “Eye on Fashion” kolekciju uz učešće ostalih svetskih zvezda koji se nalaze u I-Fashion Academy Group !!!
Ne propustite da možda jedini put u životu prisustvujete ovako veličanstvenom događaju, koji se jednostavno ne sme propustiti. Doživite nešto neponovljivo, naučite nešto novo, družite se na gala večeri i after party-ju sa zvezdama svetske scene !!! Edukacija, provod, diskoteke u najvećem italijanskom letovalištu Rimini, šta još više treba od ovoga … !!! A najvažnije, iskoristite popust od 50% na cenu ulaznice u odnosu na vaše kolege iz zapadne Evrope, koju je obezbedio Lisap zastupnik za Srbiju: Wolfco d.o.o.
Sve informacije i rezervacije na telefone: 011/3233-039 ili 064/120-1600

Dajte odgovor

Step by step DVD-i

© 2019 Hairstyles na srpskom.

site tracking with Asynchronous Google Analytics plugin for Multisite by WordPress Expert at Web Design Jakarta.