Style Masters by Revlon Professional

3. Jun @ Nema komentara

U Amsterdamu, jednom od najinteresantnijih gradova Evrope, projekat Style Masters je okupio 2.500 frizera iz 46 zemalja, na jednom od najvećih frizerskih događaja u godini!
Pre nekoliko godina Revlon Professional je lansirao izvanrednu stajling kolekciju – Style Masters.
U stvaranju i lansiranju kolekcije učestvovala je grupa vrlo poznatih i dokazanih frizera iz raznih zemalja pod imenom Style Masters Team, i oni su se ponovo okupili u Amsterdamu 9. maja 2011.
Zbog svoje izuzuetne kreativnosti, Style Masters kolekcija prerasla je u Style Masters Projekat sa ciljem da pruži veliku šansu svim kreativnim frizerima širom Planete, koji žele da prikažu svoje ideje i mogućnosti uz pomoć univerzalnog alata Style Masters styling proizvoda. Ovaj dugoročni projekat pruža jedinstvenu šansu svakom pojedincu iz bilo koje zemlje ili grada da njegovi radovi budu viđeni i ocenjeni mnogo dalje i na mnogo višem profesionalnom nivou.
U novom ciklusu takmičenja Style Masters koji počinje već sada pozvani su i svi naši frizeri da uzmu učešće i iskažu svoj talenat i mogućnosti, o čemu će biti detaljno obavešteni.
SPREMITE SE ZA 2012 – STYLE MASTERS VAS ČEKA !
Kontaktirajte VSD trade, zastupnika Revlon Professional-a za Srbiju: www.vsdtrade.com

Dajte odgovor

Step by step DVD-i

© 2019 Hairstyles na srpskom.

site tracking with Asynchronous Google Analytics plugin for Multisite by WordPress Expert at Web Design Jakarta.